Станете креатор U LIVE

Стартувајте струи. Објавувајте фотографии и видеа.
Заработете од погледи.

Стартувајте потоци, објавувајте фотографии и видеа

U LIVE е платформа каде корисниците споделуваат слики и видеа, се среќаваат и разговараат преку Интернет. Споделете ја вашата содржина или започнете поток за разговор со гледачите преку веб-камера.

Повлечете ги парите од прегледи на вашата картичка или е-паричникот.

Станете радиодифузер на вашата емисија

Стартувајте ладно шоу и додајте поголема интерактивност со гледачите. Разговарајте за најновите новости, извршете стенд-ап или започнете работилница за јадење чили за брзо чистење - дури и ова е можно на U LIVE!

Платени претплати

Претворете ги своите гледачи во обожаватели и добијте 100% од претплатата.

Видео повици

Приватниот разговор ви прави повеќе пари секоја минута.

Подароци од гледачите

Гледачите можат да ви се заблагодарат за потокот со испраќање монети со 1 клик.

Задачи од гледачите

Изберете активности што сте подготвени да ги извршите, а гледачите ќе ви испратат монети за да ја видите претставата.

{{stream_m1_headline}}

{{stream_m1_paragraph}}

{{stream_m12_paragraph}}: hello@ulive.studio

{{stream_m1f1_headline}}

{{stream_m1f1_paragraph}}

{{stream_m1f2_headline}}

{{stream_m1f2_paragraph}}

{{stream_m1f3_headline}}

{{stream_m1f3_paragraph}}

{{stream_m1f4_headline}}

{{stream_m1f4_paragraph}}

Направете пари офлајн

Вашата табла е извор на пасивни приходи. Објавувајте фотографии и видеа, додајте кул описи и собирајте прегледи.

Фотографии и видеа

Секоја слика или видео преглед се плаќа од гледачот; на секои 50 прегледи - од услугата U LIVE

Вклучување на корисници

Споделете линк до Ulive.Chat во социјалните мрежи, објавете го на вашата веб-страница или испратете ги на пријателите за да се заинтересираат за набавките на оние во кои сте биле вклучени.

Изберете ја темата на вашето шоу

U LIVE им овозможува на тематските текови преку вградена функционална функција. Не мора да размислувате што да направите пред камерата! Изберете тема и активности, подгответе го вашиот аутфит според кодексот за облекување и заработете од разговор со фановите. Оставете ги гледачите да ја режираат вашата емисија.

Вежба

Редовно имате проблеми со тренинг? Обидете се да заработите пари за време на јога или пилатес!

Реално шоу

Покажете им на луѓето вашиот секојдневен живот и направете го посмешно правејќи задачи од гледачите.

Закуска

Имате сладок заб? Добијте пари за јадење слатки на камера. Покажете им на гледачите колку сакате јаглехидрати!

Разговор како сакате

ULIVE поток е лансиран со само два клика. Обидете се и видете колку е лесно!

Вграден авто-транслатор

Поракајте странците на вашиот мајчин јазик и вградениот авто-транслатор ќе го сторат остатокот.

Безбеден и анонимен

Многу радиодифузери претпочитаат да го остават својот идентитет во тајност. U LIVE ви овозможува да изберете удобно ниво на анонимност. Само користете го блокирањето и уценувањето на корисникот за одредени земји.

Лесно повлекување пари

Размена на секои 5000 монети на 1 американски долари. Минималната сума за повлекување е 10 долари.

Користете ги услугите VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe или добијте фактура за да повлечете пари.

Не верувајте дека е толку лесно?
Проверете го и заработете денес!