Bëhuni një krijues U LIVE

Nisja e prurjeve. Postoni foto dhe video.
Fito nga pamjet.

Nisni transmetime, postoni foto dhe video

U LIVE është një platformë ku përdoruesit ndajnë foto dhe video, takohen dhe bisedojnë në internet. Ndani përmbajtjen tuaj ose filloni një rrymë për të biseduar me shikuesit përmes kamerës në internet.

Tërhiqni paratë nga shikimet në kartën tuaj ose në kuletën elektronike.

Bëhuni transmetuesi i emisionit tuaj

Nisni një shfaqje të lezetshme dhe shtoni më shumë ndërveprim me shikuesit. Diskutoni për lajmet më të fundit, kryeni një qëndrim ose filloni një seminar të shpejtë për të ngrënë djegie - madje kjo është e mundur në U LIVE!

Abonimet e paguara

Shndërroni shikuesit tuaj në adhurues dhe merrni 100% të tarifës së pajtimit.

Thirrjet video

Një bisedë private ju bën më shumë para çdo minutë.

Dhurata nga shikuesit

Shikuesit mund t'ju falënderojnë për rrjedhën duke dërguar monedha me 1 klik.

Detyrat nga shikuesit

Zgjidhni aktivitetet që jeni gati për të kryer dhe shikuesit do t'ju dërgojnë monedha për të parë shfaqjen.

{{stream_m1_headline}}

{{stream_m1_paragraph}}

{{stream_m12_paragraph}}: hello@ulive.studio

{{stream_m1f1_headline}}

{{stream_m1f1_paragraph}}

{{stream_m1f2_headline}}

{{stream_m1f2_paragraph}}

{{stream_m1f3_headline}}

{{stream_m1f3_paragraph}}

{{stream_m1f4_headline}}

{{stream_m1f4_paragraph}}

Bëni para offline

Pulti juaj është një burim i të ardhurave pasive. Postoni foto dhe video, shtoni përshkrime të lezetshme dhe mbledhni pamje.

Fotografitë dhe videot

Viewdo pamje fotografike ose video paguhet nga një shikues; secila 50 shikime - nga shërbimi U LIVE

Përfshirja e përdoruesve

Ndani një lidhje me Ulive.Chat në rrjetat sociale, postojeni atë në faqen tuaj të internetit ose dërgojuni miqve tuaj për të marrë interes nga blerjet e atyre që keni përfshirë.

Zgjidhni temën e shfaqjes suaj

U LIVE lejon rryma tematike duke përdorur funksionale të integruara. Ju nuk keni pse të mendoni se çfarë të bëni para kamerës! Zgjidhni një temë dhe aktivitete, përgatitni rezultatin tuaj sipas kodit të veshjes dhe fitoni nga biseda me fansat. Lini shikuesit të drejtojnë shfaqjen tuaj.

stërvitje

Keni probleme me stërvitjen rregullisht? Provoni të fitoni monedha gjatë jogës ose pilates!

Shfaqja e realitetit

Tregojuni njerëzve jetën tuaj të përditshme dhe bëjeni më të shpejtë duke bërë detyra nga shikuesit.

snack

Keni një dhëmb të ëmbël? Merrni monedha për të ngrënë ëmbëlsirat në kamera. Shfaqni shikuesit se sa shumë i doni carbs!

Bisedoni si të dëshironi

Rrjedha ULIVE lëshohet në vetëm dy klikime. Provoni dhe shihni se sa e lehtë është!

Autotranslator i integruar

Mesazhi i huajve në gjuhën tuaj amtare dhe autotranslatorin e integruar do ta bëjnë pjesën tjetër.

I sigurt dhe anonim

Shumë transmetues preferojnë ta lënë identitetin e tyre në fshehtësi. U LIVE ju lejon të zgjidhni një nivel të rehatshëm anonimiteti. Thjesht përdorni bllokuesin dhe shlyerjen e përdoruesit për vende të veçanta.

Tërheqje e lehtë e parave

Shkëmbeni çdo 5000 monedha në 1 $. Shuma minimale e tërheqjes është 10 dollarë.

Përdorni shërbimet VISA, Mastercard, Bitcoin, SEPA, Bitsafe ose merrni një faturë për të tërhequr para.

Nuk besoni se është kaq e lehtë?
Kontrolloni atë dhe fitoni sot!